bewaar
Gehakt met pappadums
Gehakt met pappadums
bewaar

Gehakt met pappadums

20 min. bereiden
108waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

mager

3 el

milde Indiase currypasta

4

tomaten

8

pappadums naturel

1 bakje

tzatziki

15 g

verse koriander

1

mango

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan en roerbak het gehakt met de currypasta in ca. 5 minuten rul. Roer de stukjes tomaat en naar smaak zout en peper door het gehakt en laat het gehakt 10 minuten heel zachtjes sudderen.

2

Laat intussen de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron stuk voor stuk krokant worden. Stapel ze op een bord.

3

Schep de tzatziki in een schaaltje en meng de koriander erdoor. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakken van de pit.

4

Schep het gehakt in een warme schaal. Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zelf zijn pappadums beleggen. Lekker met een spinaziesalade met mosterd-honingdressing en basmatirijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakt met pappadums

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig