bewaar
Wittebonenstamp spinazie-tomaat
Wittebonenstamp spinazie-tomaat
bewaar

Wittebonenstamp spinazie-tomaat

15 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

olijfolie

2 schaaltjes

vegetarische meergranenburgers

1 pot

witte bonen

1 blik

reuzenbonen

2 el

halfvolle melk

1 zak

verse spinazie

4

tomaten

1 pakje

verse roomkaas

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 min. bruin. Keer regelmatig.

2

Doe ondertussen de 2 soorten bonen en de melk in een pan en verwarm al roerend 4 min. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Verhit de rest van de olie en roerbak de spinazie 2 min. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.

3

Voeg de spinazie, tomaat en roomkaas aan het bonenmengsel toe en warm al roerend 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de burgers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wittebonenstamp spinazie-tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig