Gegratineerde vegetarische hachee
Gegratineerde vegetarische hachee

Gegratineerde vegetarische hachee

10 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 zakje

panklare sperziebonen

1 schaal

aardappelpuree met kaas

1

rode paprika

1 pakje

Quorn-stukjes

50 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • kleine lage overschaaltjes

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan sperziebonen in 1 dl water in ca. 4 minuten beetgaar koken. Intussen in magnetron aardappelpuree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika en hacheestukjes met saus door sperziebonen scheppen en geheel ca. 3 minuten verwarmen. Hachee met groenten overdoen in ovenschaaltjes en aardappelpuree erover uitstrijken. Kaas erover strooien. Schaaltjes ca. 10 cm onder grill schuiven en in 3 à 5 minuten goudbruin laten worden.