Gestoomde gevulde courgette
Gestoomde gevulde courgette
bewaar
bewaar

Gestoomde gevulde courgette

Heerlijk mediterraan gerecht dat je bereidt met een... stoomkoker!

15 min. bereiden
25 min. wachten
96waarderingen

Aan de slag

1

Roer in een kom de couscous, shoarmakruiden, vloeibare bouillon en het water door elkaar en laat ca. 10 min. staan. Snijd ondertussen de bosuitjes in ringetjes. Ris de muntblaadjes van de takjes en snijd fijn. Verkruimel de geitenkaas. Schep de bosui en de geitenkaas door de couscous.

2

Halveer de courgettes en hol ze uit met een lepel tot op ¾ cm van de wand. Vul de courgettes hoog op met het couscousmengsel en leg naast elkaar in de stoomkorf.

3

Vul de stoomkoker met water. Zet de stoomkorf erin en stoom de courgettes in ca. 25 min. gaar.

combinatietipServeer de courgettes met een salade van eikenbladsla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoomde gevulde courgette

Heerlijk mediterraan gerecht dat je bereidt met een... stoomkoker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig