- Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal. Meng de knoflook met 2 el olie en besprenkel de tomaten ermee. Bestrooi met peper en zout. Rooster de tomaten ca. 25 min. in de oven. 
- Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van ca. 3 cm. Kook in ruim water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af. 
- Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes. Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om. Lekker met grof gesneden basilicum. 
Lasagnette met tomaat en ansjovis
- algemeenServeer er voor een complete maaltijd een tartaartje en rucolasalade met olijfolie en azijn bij.
Lasagnette met tomaat en ansjovis

hoofdgerecht
4 personen
340 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten en de laurierblaadjes in de ovenschaal. Meng de knoflook met 2 el olie en besprenkel de tomaten ermee. Bestrooi met peper en zout. Rooster de tomaten ca. 25 min. in de oven. 
- Snijd of knip ondertussen de lasagnebladen in de lengte in 3 banen van ca. 3 cm. Kook in ruim water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af. 
- Neem de tomaten uit de oven en verwijder de laurierblaadjes. Voeg de ansjovis en de lasagnette toe en schep om. Lekker met grof gesneden basilicum. 
algemeen:Serveer er voor een complete maaltijd een tartaartje en rucolasalade met olijfolie en azijn bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 bakjes cherry tomaten
6 laurierblaadjes
1 teen knoflook
4 el olijfolie
1 pakje verse lasagnebladen
1 blikje ansjovisfilets
Dit heb je nodig
- ovenschaal ca. 20 x 20 cm