Panzanella met paprika, knoflookolijven & basilicum

415 kcal

30 min. bereiden

2.6/5

(36)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. onder in kokend water. Laat afkoelen en verwijder het vel. Snijd de tomaten in vieren. Doe de zaadlijsten in een zeef en duw het vocht er boven een ruime kom uit.

  2. Meng het vocht met het brood, de olie, azijn en knoflook. Voeg peper en zout naar smaak toe.

  3. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en peper. Snijd de paprika in stukken, de peper in dunne reepjes. Meng de tomatenpartjes met de paprika, peper, kappertjes, olijven en het brood. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de salade. Lekker met de biefstuk tagliata (recept op ah.nl/recepten).

  • algemeenU kunt deze Italiaanse broodsalade 1 uur van tevoren maken; de smaken trekken dan goed in.
  • Tomaat ontvellen

    Instructievideo - 00:50 min.

Wat vond je van dit recept?

Panzanella met paprika, knoflookolijven & basilicum

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig