Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes
Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes

Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes

15 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 eetlepel

(olijf)olie

200 g

Provençaals gekruide runderreepjes

2 zakjes

aardappelpuree à la minute

450 g

spinazie (diepvries)

3 eetlepels

gemalen oude kaas

Aan de slag

In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met kaas. Vleesreepjes erbij serveren.