Herfst stoofpotje
Herfst stoofpotje
bewaar
bewaar

Herfst stoofpotje

Boerenkool alleen door de stamppot? Nee hoor! Maak in 25 minuten een stoof van boerenkool, speklapjes en winterpeen.

25 min. bereiden
223waarderingen

9 ingrediënten

Aan de slag

1

Boerenkool bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

2

Verhit de olie in een braadpan. Snijd de speklapjes in grove stukken en bak in ca. 5 min. krokant. Voeg runderreepjes toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de aardappelschijfjes, wijn, het water en de bouillontablet toe en breng het geheel aan de kook.

3

Maak de winterwortels schoon en snijd in blokjes. Voeg de peen aan het vlees toe en laat ca. 5 min. zachtjes sudderen. Voeg de boerenkool toe en breng op smaak zout en peper.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfst stoofpotje

Boerenkool alleen door de stamppot? Nee hoor! Maak in 25 minuten een stoof van boerenkool, speklapjes en winterpeen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig