Geroosterde bol met pesto-casselerrib
Geroosterde bol met pesto-casselerrib

Geroosterde bol met pesto-casselerrib

15 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1

Italiaanse bol

2 eetlepels

kruidenboter

1

kleine rode paprika

1 bolletje

mozzarella

2 eetlepels

mosterd-honingdressing

1 zakje

rocket slamelange

50 g

casselerrib in pesto

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter. Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen. Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten. Dressing door sla scheppen. Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen. Sla apart erbij serveren.