Geroosterde bol met pesto-casselerrib

1220 kcal

15 min. bereiden

3.7/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 Italiaanse bol

    Italiaanse bol

  • 2 eetlepels kruidenboter

    kruidenboter

  • 1 kleine rode paprika

    kleine rode paprika

  • 1 bolletje mozzarella

    mozzarella

  • 2 eetlepels mosterd-honingdressing

    mosterd-honingdressing

  • 1 zakje rocket slamelange

    rocket slamelange

  • 50 gram casselerrib in pesto

    casselerrib in pesto

Aan de slag

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter. Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen. Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten. Dressing door sla scheppen. Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen. Sla apart erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Geroosterde bol met pesto-casselerrib

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig