bewaar
Ratatouille met kabeljauwfilet
Ratatouille met kabeljauwfilet
bewaar

Ratatouille met kabeljauwfilet

Aardappelen, groenten en vis op de bakplaat... Even in de oven en klaar!

15 min. bereiden
35 min. wachten
189waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

vastkokende aardappel

1

aubergine

1

courgette

250 g

cherrytomaten

3 el

traditionele olijfolie

500 g

diepvries kabeljauwfilet

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aardappelen, groenten en vis op de bakplaat... Even in de oven en klaar!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de aardappelen in dunne parten. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm en de courgette in halve plakjes. Verdeel de aardappelparten met alle groenten over een met bakpapier beklede bakplaat.

2

Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.

3

Snijd de vis in 6 stukken en bestrooi met peper en zout. Leg de vis de laatste 10 min. tussen de groenten in de oven.

serveertipVerdeel voor een extra zilte smaak 1 blikje ansjovis (46 g) over de schotel, tegelijk met de kabeljauwfilet.