bewaar
Vis en pesto-preisaus
Vis en pesto-preisaus
bewaar

Vis en pesto-preisaus

25 min. bereiden
126waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

5 el

olijfolie

1

courgette

1 pak

prei a la creme deelblokjes

½ zak

kabeljauwfilet

3 el

pesto

Aan de slag

1

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aan­wijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de courgette op hoog vuur 3 min. Draai het vuur lager, voeg de bevroren prei toe en verwarm 7 min.

3

Verdeel ondertussen de kabeljauw in 4 porties en dep droog met keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 5 min. gaar. Keer halverwege.

4

Meng de spaghetti met de pesto en de groente­saus en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een stuk vis.

algemeenPesto is ook heerlijk op een tosti met mozzarella en tomaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis en pesto-preisaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig