Vis en pesto-preisaus

620 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(132)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram spaghetti

    spaghetti

  • 5 eetlepel olijfolie

    olijfolie

  • 1 courgette

    courgette

  • 1 pak prei a la creme deelblokjes

    prei a la creme deelblokjes

  • 0.5 zak kabeljauwfilet

    kabeljauwfilet

  • 3 eetlepel pesto

    pesto

2011 nr. 10 - Zo uit de oven

2011 week 41-44 - 2011 week 41-44

Aan de slag

  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aan­wijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de courgette op hoog vuur 3 min. Draai het vuur lager, voeg de bevroren prei toe en verwarm 7 min.

  3. Verdeel ondertussen de kabeljauw in 4 porties en dep droog met keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 5 min. gaar. Keer halverwege.

  4. Meng de spaghetti met de pesto en de groente­saus en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een stuk vis.

  • algemeenPesto is ook heerlijk op een tosti met mozzarella en tomaat.

Wat vond je van dit recept?

Vis en pesto-preisaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig