Ciabatta met pesto-ricotta en entrecote
Ciabatta met pesto-ricotta en entrecote

Ciabatta met pesto-ricotta en entrecote

10 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

ciabatta's

1 bakje

verse pesto

1 bakje

ricotta

2 eetlepels

olijfolie

4

entrecote à la minute

1 zak

gemengde sla

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta's in lengte doorsnijden en helften halveren. Pesto en ricotta in schaaltje door elkaar roeren. Ciabattahelften met ricottamengsel insmeren en 3 à 5 minuten onder hete grill leggen. In grote koekenpan olie verhitten en entrecotes in 2 à 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Vlees direct uit pan nemen en bestrooien met zout. Op vier borden elk 1 ciabattahelft leggen. Salade over brood verdelen. Vlees erop leggen en afdekken met andere helften.