Puree met gebakken tomaten

515 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal


2002 week 14-15 - 2002 week 14-15

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout. Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen. Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken. Intussen salami in blokjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Salami en olijven door puree scheppen. Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen. Puree serveren met salade.

Wat vond je van dit recept?

Puree met gebakken tomaten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig