Ingrediënten
4 personen
8
kwarteleitjes
50 g
groene tapenade
2 eetlepels
olijfolie met truffel
zout
witte peper
3 eetlepels
slagroom
Aan de slag
Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken. Tapenade met slagroom op laag vuur verwarmen; niet laten koken. Eitjes afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Tapenadecrème over vier lage kommetjes verdelen. Eitjes erin leggen. Truffelolie erover druppelen. Bestrooien met zout en peper.
Eitje met truffelolie

4 personen
160 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken. Tapenade met slagroom op laag vuur verwarmen; niet laten koken. Eitjes afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Tapenadecrème over vier lage kommetjes verdelen. Eitjes erin leggen. Truffelolie erover druppelen. Bestrooien met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)8 kwarteleitjes
50 g groene tapenade
2 eetlepels olijfolie met truffel
0 zout
0 witte peper
3 eetlepels slagroom