Visschotel met kabeljauw en gorgonzola
Visschotel met kabeljauw en gorgonzola
bewaar
bewaar

Visschotel met kabeljauw en gorgonzola

15 min. bereiden
75waarderingen

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd de uien in dunne ringen en de tomaten in plakken van ca. 1 cm. Snijd de kabeljauw in grove stukken van ca. 4 cm.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui kort. Voeg de vis en tomaat toe en bak ca. 8 min. op laag vuur mee. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de gorgonzola erboven en laat in ca. 2 min. smelten. Verdeel de rijst over de borden en schep de vis voorzichtig op de rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visschotel met kabeljauw en gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig