Paté brûlée

485 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur 20 min. bereiden / 2 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de slagroom lobbig. Meng de port door de paté met een vork en schep de room er luchtig door. Verdeel over de schaaltjes en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.

  2. Zet vlak voor serveren de ovengrill aan. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrooi de paté met de rietsuiker. Zet de schaaltjes 2 min. onder de grill. Serveer de paté brûlée met het geroosterde brood.

  • algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bestrooi vlak voor serveren met de rietsuiker en zet onder de grill.
  • algemeenHeeft u een crème brûléebrander? Gebruik die dan in plaats van de ovengrill.

Paté brûlée

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig