bewaar
Bospeen met witte kaas
Bospeen met witte kaas
bewaar

Bospeen met witte kaas

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bos

peen

1

citroen

3 takjes

verse munt

4 el

olijfolie extra vierge

100 g

witte kaas

Aan de slag

1

Snijd de peen in schuine stukjes van 2 cm. Kook in water met zout in 5 min. beetgaar. Giet af en laat 5 min. afkoelen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Schep de peen om met het rasp, 2 el citroensap, de munt, olie en kaas. Serveer lauw of koud.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bospeen met witte kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig