Bospeen met gember

De worteltjes worden door de kruidenolie in de oven lekker zacht.

165 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden / 25 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 210 ºC. Schil de bospeen, maar laat 3 cm groen zitten. Kook 4 min.

  2. Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Meng de gember met de olie, koriander en kaneel. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet de peen af en schep om met de kruidenolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 25 min. in het midden van de oven. Bon appétit!

  • Bospeen met gember

    Instructievideo - 01:47 min.

Bospeen met gember

De worteltjes worden door de kruidenolie in de oven lekker zacht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig