Sieradensalade
Sieradensalade

Sieradensalade

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eieren

1

komkommer

1

kipfilet fumé

3

tomaten

4 plakken

kaas

1 blikje

maïskorrels crispy

1 blikje

doperwtjes extra fijn

80 g

zilveruitjes zoetzuur

1 zakje

friséesla

1 bakje

Thousand Island dressing

Aan de slag

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen komkommer wassen, overdwars halveren en in plakjes snijden. Kip in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Elke kaasplak in 5 driehoekjes snijden. Maïs, doperwten en zilveruitjes laten uitlekken. Eieren pellen, overdwars halveren en in plakjes snijden.Alle ingrediënten, behalve kaas en dressing door sla scheppen. Salade over vier borden verdelen en dressing erover sprenkelen. Kaasdriehoeken als kroon op midden van salade zetten. Serveren met stokbrood.