Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree
Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

2 personen

350 g

gemarineerde kipfilet

1 pak

aardappelpuree met kaas

2 eetlepels

(olijf)olie

1 zakje

ratatouillegroenten

zout

(versgemalen) peper

4 eetlepels

tomato frito

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.