Mexicaanse hamburger
Mexicaanse hamburger

Mexicaanse hamburger

20 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

¼ krop

ijsbergsla

4

hamburgers

1 tl

Mexicaanse seasoningsmix

10 g

ongezouten roomboter

4

afbakkaiserbroodjes

150 g

koelverse guacamole

75 g

mais in blik

2 el

jalapeñopeperreepjes

100 g

tortillachips naturel

Aan de slag

1

Maak de paprika en de sla schoon en snijd in reepjes. Bestrooi de hamburgers met de seasoningmix. Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8-10 min. gaar en bruin, keer halverwege.

2

Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenzijde met guacamoledip. Laat de mais uitlekken. Verdeel de sla, paprika en mais over de broodjes. Leg de hamburgers op de broodjes en garneer met de jalapeñopepers. Klap de broodjes dicht en serveer met de tacochips.