Roergebakken sperziebonen met casselerrib
475 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
350 g
1
20 g
5 eetlepels
1 pak
1 bakje
2 theelepels
1 theelepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2000 nr. 07 - Camping cuisine
Sperziebonen schoonmaken, wassen en doormidden breken. Casselerrib in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In grote koekenpan boter met 2 eetlepels olie verhitten. Aardappeltjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen in andere pan rest van olie verhitten. Ui en sperziebonen ca. 6 minuten al omscheppend bakken. Casselerribreepjes toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Cherrytomaatjes en Italiaanse kruiden toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappeltjes op smaak brengen met chilipoeder en zout.
Roergebakken sperziebonen met casselerrib

hoofdgerecht
4 personen
475 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken, wassen en doormidden breken. Casselerrib in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In grote koekenpan boter met 2 eetlepels olie verhitten. Aardappeltjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen in andere pan rest van olie verhitten. Ui en sperziebonen ca. 6 minuten al omscheppend bakken. Casselerribreepjes toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Cherrytomaatjes en Italiaanse kruiden toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappeltjes op smaak brengen met chilipoeder en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g sperziebonen
350 g casselerrib in dikke plakken
1 ui
20 g boter of margarine
5 eetlepels olijfolie
1 pak panklare krieltjes
1 bakje cherrytomaatjes
2 theelepels Italiaanse kruidenolie
1 theelepel chilipoeder
0 zout
0 (versgemalen) peper




