bewaar
Roergebakken sperziebonen met casselerrib
Roergebakken sperziebonen met casselerrib
bewaar

Roergebakken sperziebonen met casselerrib

30 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

sperziebonen

350 g

casselerrib in dikke plakken

1

ui

20 g

boter of margarine

5 eetlepels

olijfolie

1 pak

panklare krieltjes

1 bakje

cherrytomaatjes

2 theelepels

Italiaanse kruidenolie

1 theelepel

chilipoeder

zout

(versgemalen) peper

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken, wassen en doormidden breken. Casselerrib in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In grote koekenpan boter met 2 eetlepels olie verhitten. Aardappeltjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen in andere pan rest van olie verhitten. Ui en sperziebonen ca. 6 minuten al omscheppend bakken. Casselerribreepjes toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Cherrytomaatjes en Italiaanse kruiden toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappeltjes op smaak brengen met chilipoeder en zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken sperziebonen met casselerrib

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig