Spaghetti met drie soorten vis
Spaghetti met drie soorten vis

Spaghetti met drie soorten vis

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 teentjes

knoflook

1

courgette

100 g

zwarte olijven zonder pit

1 blikje

tonijn in olie

1 blikje

ansjovisfilets

½ blikje

zalm

3 el

olijfolie

1 blikje

tomatenblokjes

2 el

kappertjes

(versgemalen) peper

50 g

Parmezaanse kaas

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. Courgette wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Olijven in plakjes snijden. 3 Soorten vis laten lekken. Ansjovis in stukjes snijden. (Ansjovis eventueel eerst afspoelen met water om zoute smaak te verminderen).Olie verhitten en knoflook ca. 1 minuut fruiten. Courgetteblokjes toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Tomatenblokjes en olijven toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes stoven. Laatste minuut vis en kappertjes meewarmen. Breng op smaak met peper. Spaghetti en saus mengen. Over vier borden verdelen en garneren met flinters Parmezaanse kaas. Serveren met een frisse salade.