Provençaalse pannenkoeken met ratatouille
Provençaalse pannenkoeken met ratatouille

Provençaalse pannenkoeken met ratatouille

15 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

2 personen

3 eetlepels

olie

1 pak

rulgehakt

300 g

ratatouille-groentemix

6

pannenkoeken naturel

1 potje

salsa ai 4 formaggi

1 blikje

tomatenpuree

Aan de slag

In koekenpan olie verhitten en gehakt al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Ratatouillemix toevoegen en ca. 1 minuut bakken. 1 1/2 dl warm water in pan schenken en ratatouille met deksel op pan in ca. 10 minuten gaar laten worden. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron (oven of koekenpan) verwarmen. Kaassaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomatenpuree door ratatouillemengsel roeren en op smaak brengen met zout. Ratatouille over pannenkoeken verdelen en oprollen. Pannenkoeken op twee borden leggen, kaassaus erover verdelen. Direct serveren.