Tortelloni met noten en geroosterde venkel
Tortelloni met noten en geroosterde venkel

Tortelloni met noten en geroosterde venkel

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 grote

venkelknol

1 pak

tortelloni con formaggio e nocci

1 eetlepel

balsamicoazijn

3 eetlepels

olijfolie

1 bakje

salsa ai 4 formaggi

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan ruim water aan de kook brengen. Venkel schoonmaken en in dunne partjes snijden. Tortelloni aan water toevoegen en in ca. 8 minuten gaarkoken. Intussen venkelpartjes uitspreiden op bakplaat. Azijn en olie erover sprenkelen. Venkel ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 6 minuten beetgaar roosteren. Tortelloni afgieten. Kaassaus erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen. Tortelloni met saus in twee diepe borden scheppen. Venkel met olie erover verdelen.