Kaastortelloni met zalmroomsaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 courgette (in dunne plakjes geschaafd)
- 1 bak tortelloni con formaggio e nocci (pasta 250 g)
- 125 ml crème fraîche
- 200 g gerookte zalmsnippers (bakje 200 g)
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 zak waterkers (75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Courgette in ruim water met zout 2 min. koken en met schuimspaan uit pan nemen. In zelfde water tortellini in 8 min. beetgaar koken. In steelpan crème fraîche op laag vuur verwarmen. Zalmsnippers en kappertjes erdoor roeren, saus op smaak brengen met peper. Uit waterkers harde stelen verwijderen. Tortelloni afgieten en met 2 el kookvocht terugdoen in pan. Saus, courgette en waterkers erdoor scheppen. Tortelloni over twee warme borden verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 805 kcal
- eiwit 45 g
- koolhydraten 64 g
- vet 41 g