Wildbouillon met fijne groenten
Wildbouillon met fijne groenten

Wildbouillon met fijne groenten

20 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

haricots verts

4

baby-maiskolfjes

2

bosuitjes

2 potten

wildfond

3 eetlepels

medium dry sherry

zout

versgemalen peper

8

zoute kaasstengels

Aan de slag

1

Haricots verts schoonmaken en halveren. Maïskolfjes in dunne plakjes snijden. In steelpan met ruim water en zout haricots verts en maïsplakjes in ca. 3 à 4 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken, in stukjes van 4 cm snijden en stukjes in lengte in flinterdunne reepjes snijden.

2

In pan wildfond met 2 potten water en sherry aan de kook brengen. Haricots verts en maïs toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wildbouillon in vier diepe borden scheppen, in midden bergje bosui leggen en op rand van borden twee kaasstengels leggen.