Champignons in tomaten-knoflooksaus

120 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Champignons schoonvegen met keukenpapier en overdoen in schaal. Olijven afgieten en in plakjes snijden. In schaal tomatensaus, paprikapoeder, knoflookpuree en olijven door elkaar scheppen.

  2. (per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en ca. 6-8 champignons rondom bruin bakken. Ca. 3 à 4 eetlepels tomatensaus erdoor scheppen en geheel nog even zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper.

  • algemeenKindertip: Vervang de olijven door ca. 100 g rozijnen en 3 eetlepels fijngehakte peterselie. Laat eventueel de knoflook weg.

Champignons in tomaten-knoflooksaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig