Champignons schoonvegen met keukenpapier en overdoen in schaal. Olijven afgieten en in plakjes snijden. In schaal tomatensaus, paprikapoeder, knoflookpuree en olijven door elkaar scheppen.
(per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en ca. 6-8 champignons rondom bruin bakken. Ca. 3 à 4 eetlepels tomatensaus erdoor scheppen en geheel nog even zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper.
- algemeenKindertip: Vervang de olijven door ca. 100 g rozijnen en 3 eetlepels fijngehakte peterselie. Laat eventueel de knoflook weg.
Gerelateerde recepten
Champignons in tomaten-knoflooksaus

6 personen
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Champignons schoonvegen met keukenpapier en overdoen in schaal. Olijven afgieten en in plakjes snijden. In schaal tomatensaus, paprikapoeder, knoflookpuree en olijven door elkaar scheppen.
(per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en ca. 6-8 champignons rondom bruin bakken. Ca. 3 à 4 eetlepels tomatensaus erdoor scheppen en geheel nog even zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper.
algemeen:Kindertip: Vervang de olijven door ca. 100 g rozijnen en 3 eetlepels fijngehakte peterselie. Laat eventueel de knoflook weg.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
500 g kleine champignons
1 potje groene olijven met piment
1 pakje gekruide tomatensaus
1 eetlepel knoflookpuree
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel paprikapoeder
0 zout
0 versgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
keukenpapier
gourmetstel