bewaar
Champignons in tomaten-knoflooksaus
Champignons in tomaten-knoflooksaus
bewaar

Champignons in tomaten-knoflooksaus

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

6 personen

500 g

kleine champignons

1 potje

groene olijven met piment

1 pakje

gekruide tomatensaus

1 eetlepel

knoflookpuree

4 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

paprikapoeder

zout

versgemalen zwarte peper

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • gourmetstel

Aan de slag

1

Champignons schoonvegen met keukenpapier en overdoen in schaal. Olijven afgieten en in plakjes snijden. In schaal tomatensaus, paprikapoeder, knoflookpuree en olijven door elkaar scheppen.

2

(per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en ca. 6-8 champignons rondom bruin bakken. Ca. 3 à 4 eetlepels tomatensaus erdoor scheppen en geheel nog even zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper.

algemeenKindertip: Vervang de olijven door ca. 100 g rozijnen en 3 eetlepels fijngehakte peterselie. Laat eventueel de knoflook weg.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignons in tomaten-knoflooksaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig