Koude macaronisalade
Pastasalade vegetarisch? Deze gezonde pastasalade is lekker fris door de komkommer en verse Italiaanse kruiden.
575 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram volkorenmacaroni
volkorenmacaroni
1 struik bleekselderij
bleekselderij
1 komkommer
komkommer
1 rode ui
rode ui
10 gram verse Italiaanse kruiden
verse Italiaanse kruiden
2 eetlepel extra vierge olijfolie
extra vierge olijfolie
200 gram cottagecheese
cottagecheese
100 gram ongezouten walnoten
ongezouten walnoten
Ontdek meer van dit soort gerechten
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes van een ½ cm. Halveer de komkommer met schil in de lengte en snijd in dunne plakjes. Snijd de ui in zo dun mogelijke halve ringen. Meng met de pasta.
Haal de blaadjes van de kruiden en snijd ze fijn. Meng ze met de olie en de cottagecheese door het pasta-groentemengsel. Hak de walnoten grof en strooi over de pasta.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Koude macaronisalade
Pastasalade vegetarisch? Deze gezonde pastasalade is lekker fris door de komkommer en verse Italiaanse kruiden.

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes van een ½ cm. Halveer de komkommer met schil in de lengte en snijd in dunne plakjes. Snijd de ui in zo dun mogelijke halve ringen. Meng met de pasta.
Haal de blaadjes van de kruiden en snijd ze fijn. Meng ze met de olie en de cottagecheese door het pasta-groentemengsel. Hak de walnoten grof en strooi over de pasta.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkorenmacaroni
1 struik bleekselderij
1 komkommer
1 rode ui
10 g verse Italiaanse kruiden
2 el extra vierge olijfolie
200 g cottagecheese
100 g ongezouten walnoten




