Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's

445 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(36)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • plasticfolie


2000 nr. 11 - Het heerlijke avondje

Aan de slag

  1. Schnitzels op plank leggen.Stukje huishoudfolie erover leggen en met behulp van deegroller vlees voorzichtig wat platter rollen.Schnitzels halveren, lapjes vlees door bloem halen en bestrooien met peper en salie. Lapjes beleggen met plakje ham. Schnitzels dubbelvouwen en vastzetten met cocktailprikker.

  2. In ruime koekenpan olie verhitten. Schnitzels op middelhoog vuur in ca. 4 minuten rondom bruin bakken. Vlees uit pan nemen. Door achtergebleven bakvet port, cranberrycompote en 3 el water roeren. Vuur lager zetten en schnitzels nog ca. 2 minuten in cranberryjus leggen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met verse pasta en broccoli.

Wat vond je van dit recept?

Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig