Uienstamppot met rookworst
Uienstamppot met rookworst
bewaar
bewaar

Uienstamppot met rookworst

30 min. bereiden
39waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Schil de aardappelen, halveer ze en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit beide soorten ui 15 min. op laag vuur. Voeg halverwege zout toe.

3

Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en stamp met de pureestamper tot puree. Klop met een garde de melk door de puree. Schep de uien erdoor en breng op smaak met peper en zout. Roer de boter erdoor. Serveer met de worst.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Uienstamppot met rookworst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig