Peperkip
710 kcal
15 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
4 tl
1 tl
4 el
4
300 g
2
1 zak
Dit heb je nodig
ovenvaste braadpan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2012 nr. 04 - 125 jaar Albert Heijn
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de peper, het zout en 1 el olie en bestrijk de kippenpoten ermee. Verhit 1 el olie in de braadpan en bak de kip op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Zet de pan in de oven en laat de kip in ca. 30 min. gaar worden.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui en paprika 4 min. Voeg zout en peper toe. Schep door de rijst en serveer met de kippenpoten.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Peperkip

hoofdgerecht
4 personen
710 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de peper, het zout en 1 el olie en bestrijk de kippenpoten ermee. Verhit 1 el olie in de braadpan en bak de kip op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Zet de pan in de oven en laat de kip in ca. 30 min. gaar worden.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui en paprika 4 min. Voeg zout en peper toe. Schep door de rijst en serveer met de kippenpoten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 tl zwarte peper
1 tl zout
4 el zonnebloemolie
4 kippenpoten
300 g witte rijst
2 uien
1 zak paprikamix
Dit heb je nodig
ovenvaste braadpan




