Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons
Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons

Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

groene tagliatelle

zout

1 takje

salie

2 dl

sinaasappelsap

100 g

magor-kaas

½ eetlepel

medium dry sherry

peper

1 zakje

croutinos walnoot/ kruiden

Aan de slag

In pan met ruim kokend water en zout tagliatelle in ca. 6 minuten beetgaar koken. Vier diepe borden voorverwarmen. Salieblaadjes in heel fijne reepjes snijden. In pan sinaasappelsap en magor al roerend verwarmen tot mooie, gladde saus ontstaat. Op smaak brengen met sherry, zout en peper. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken en door saus scheppen. Tagliatelle in warme borden scheppen. Croutinos en salie erover strooien.

tip

algemeenBent u een liefhebber van blauwschimmelkaas? Vervang dan de magor door gorgonzola.