Spaghettini met groene groenten

570 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de boter en fruit de ui en knoflook 3 min. Kook de erwten en bevroren tuinboontjes in 4 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verhit de grillpan en gril de courgette. Bestrooi met peper en zout.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan.

  3. Meng de ui, knoflook, tuinboontjes, doperwten en courgette door de pasta. Roer de ricotta met het kookvocht erdoor en warm goed door. Bestrooi met de munt en peper. Schaaf de kaas erover.

  • algemeenVerse munt is ook lekker in thee (met honing).
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gerelateerde recepten

Spaghettini met groene groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig