Spaghettini met gerookte zalm

Handig voor een drukke avondspits: deze spaghettini staat razendsnel op tafel.

540 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(408)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram spaghettini

    spaghettini

  • 2 courgettes

    courgettes

  • 15 gram verse basilicum

    verse basilicum

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 200 gram gerookte zalmsnippers

    gerookte zalmsnippers

  • 2 eetlepel pesto alla Genovese

    pesto alla Genovese

  • 65 gram crème fraîche

    crème fraîche

2001 week 36-37 - 2001 week 36-37

Aan de slag

  1. Bereid de spaghettini volgens de gebruiksaanwijzing. Was de courgettes schoon en snijd in blokjes snijden. Snijd het basilicum in reepjes.

  2. Verhit in een braadpan olie en bak de courgette in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de zalm, pesto en crème fraîche toe en verwarm even mee. Serveer de spaghettini met zalm-courgettemengsel en bestrooi met basilicum.

  • combinatietipLekker met tomatensalade.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Wat vond je van dit recept?

Spaghettini met gerookte zalm

Handig voor een drukke avondspits: deze spaghettini staat razendsnel op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig