Spaghettini met gerookte zalm
Handig voor een drukke avondspits: deze spaghettini staat razendsnel op tafel.
540 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram spaghettini
spaghettini
2 courgettes
courgettes
15 gram verse basilicum
verse basilicum
2 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
200 gram gerookte zalmsnippers
gerookte zalmsnippers
2 eetlepel pesto alla Genovese
pesto alla Genovese
65 gram crème fraîche
crème fraîche
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 36-37 - 2001 week 36-37
Bereid de spaghettini volgens de gebruiksaanwijzing. Was de courgettes schoon en snijd in blokjes snijden. Snijd het basilicum in reepjes.
Verhit in een braadpan olie en bak de courgette in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de zalm, pesto en crème fraîche toe en verwarm even mee. Serveer de spaghettini met zalm-courgettemengsel en bestrooi met basilicum.
- combinatietipLekker met tomatensalade.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Spaghettini met gerookte zalm
Handig voor een drukke avondspits: deze spaghettini staat razendsnel op tafel.

hoofdgerecht
4 personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de spaghettini volgens de gebruiksaanwijzing. Was de courgettes schoon en snijd in blokjes snijden. Snijd het basilicum in reepjes.
Verhit in een braadpan olie en bak de courgette in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de zalm, pesto en crème fraîche toe en verwarm even mee. Serveer de spaghettini met zalm-courgettemengsel en bestrooi met basilicum.
combinatietip:Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghettini
2 courgettes
15 g verse basilicum
2 el traditionele olijfolie
200 g gerookte zalmsnippers
2 el pesto alla Genovese
65 g crème fraîche




