Omelet Shanghai
Omelet Shanghai

Omelet Shanghai

30 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

2 personen

3

eieren

1 pak

beef Shanghai

1 eetlepel

olie

250 g

broccoli

1

rode paprika

1 dunne

prei

Aan de slag

In kom eieren loskloppen met 1 eetlepel water en kruidenmix uit pak. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Eiermengsel erin schenken en op laag vuur in ca. 5 minuten laten stollen. Omelet keren en nog ca. 1 minuut bakken. Omelet uit pan nemen, oprollen en in ringen snijden. Broccoli wassen, schoonmaken en in roosjes verdelen. In pan 3 dl koud water schenken. Inhoud van zakje saus uit pak erdoor roeren. Broccoli toevoegen en aan de kook brengen. Ca. 3 minuten laten koken. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Aan broccoli en saus toevoegen en nog ca. 3 minuten koken. Prei schoonmaken, wassen en in ringen snijden. Prei door saus roeren. Mie in ruim kokend water in ca. 3 minuten gaar koken, afgieten en in vergiet laten uitlekken. Mie terugdoen in pan en omscheppen met kruidenolie uit pak. Mie over twee diepe borden verdelen. Groentemengsel met saus erover scheppen. Omeletringetjes erop leggen.