bewaar
Andijviestamppot met crème fraîche
Andijviestamppot met crème fraîche
bewaar

Andijviestamppot met crème fraîche

Deze andijviestamppot is extra smeuïg en fris door de crème fraîche.

30 min. bereiden
529waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1.2 kg

kruimige aardappelen

250 g

magere spekreepjes

100 ml

halfvolle melk

25 g

ongezouten roomboter

500 g

koelverse gesneden andijvie

2 el

crème fraîche

30 ml

maggi aroma

Dit heb je nodig

  • aardappelstamper

Deze andijviestamppot is extra smeuïg en fris door de crème fraîche.

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in 20 min. gaar. Doe ze na het afgieten terug in de pan. Bak ondertussen de spekreepjes in 7 min. bruin en krokant.

2

Voeg de melk en boter toe aan de aardappelen en stamp tot puree.

3

Zet de pan op laag vuur en meng de andijvie er in delen door. Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en Maggi. Bestrooi met de spekjes.

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviestamppot met crème fraîche

Deze andijviestamppot is extra smeuïg en fris door de crème fraîche.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig