Andijviestamppot met crème fraîche

Deze andijviestamppot is extra smeuïg en fris door de crème fraîche.

485 kcal

30 min. bereiden

3.1/5

(592)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aardappelstamper


Aan de slag

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in 20 min. gaar. Doe ze na het afgieten terug in de pan. Bak ondertussen de spekreepjes in 7 min. bruin en krokant.

  2. Voeg de melk en boter toe aan de aardappelen en stamp tot puree.

  3. Zet de pan op laag vuur en meng de andijvie er in delen door. Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en Maggi. Bestrooi met de spekjes.

  • Puree maken

    Instructievideo - 03:22 min.

Wat vond je van dit recept?

Andijviestamppot met crème fraîche

Deze andijviestamppot is extra smeuïg en fris door de crème fraîche.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig