bewaar
Bami met taugé
Bami met taugé
bewaar

Bami met taugé

25 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestjes

4

eieren

1 duopak

magere spekreepjes

3

preien

1 stazak

boemboe

1 bakje

taugé

4 el

seroendeng

Aan de slag

1

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

2

Bak ondertussen de spekreepjes 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.Neem met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

3

Bak de prei 5 min. in het achtergebleven vet. Voeg de boemboe toe en bak nog 2 min. Schep de mie, spekjes en taugé erdoor en bak nog 2 min. Verdeel de bami over 4 borden. Snijd de eieren in parten en leg erop. Bestrooi met de seroendeng.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met taugé

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig