Mie goreng en garnalenomelet

640 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak de sugarsnaps en paksoi 3 min. Schep de boemboe (zonder extra water) erdoor en bak nog 2-3 min.

  2. Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Schenk in elke pan een 1/4 van het ei. Bestrooi direct met een 1/4 van de garnalen en peper en zout. Bak de omeletten in 2-3 min. gaar en keer halverwege. Houd de omeletten op een bord onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.

  3. Giet de mienestjes af. Voeg samen met de taugé toe aan de groenten in de wok en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de garnalen-omeletten over 4 borden, schep de groentemie erop en klap de omeletten dubbel.

  • algemeenWilt u de mie wat pittiger maken, dan kunt u aan tafel ketjap en sambal toevoegen.

Mie goreng en garnalenomelet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig