Mie goreng en garnalenomelet
Mie goreng en garnalenomelet
bewaar
bewaar

Mie goreng en garnalenomelet

20 min. bereiden
115waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak de sugarsnaps en paksoi 3 min. Schep de boemboe (zonder extra water) erdoor en bak nog 2-3 min.

2

Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Schenk in elke pan een 1/4 van het ei. Bestrooi direct met een 1/4 van de garnalen en peper en zout. Bak de omeletten in 2-3 min. gaar en keer halverwege. Houd de omeletten op een bord onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.

3

Giet de mienestjes af. Voeg samen met de taugé toe aan de groenten in de wok en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de garnalen-omeletten over 4 borden, schep de groentemie erop en klap de omeletten dubbel.

algemeenWilt u de mie wat pittiger maken, dan kunt u aan tafel ketjap en sambal toevoegen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mie goreng en garnalenomelet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig