
Ingrediënten
4 personen
300 g
fijne mienestjes
3 el
zonnebloemolie
1 tl
kerriepoeder
325 g
rundergehaktballetjes
100 g
boemboe bami goreng
395 g
tonkatsu wokgroente
2
verse preien
125 g
taugé
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel af met koud water.
Verhit 1/3 van de zonnebloemolie met de kerriepoeder en bak de runderballetjes in 15 min. goudbruin en gaar.
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de wokgroente en prei toe en roerbak 4 min. Voeg de mie, tonkatsusaus (uit de bak met wokgroente) en taugé toe. Verwarm al omscheppend nog 2 min.
Schep de bami in 4 kommen of diepe borden en verdeel de runderballetjes erover.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.