Steek de barbecue aan.
Rijg de limoenpartjes, kipfiletblokjes en garnalen om en om aan de satéprikkers. Doe steeds 2-3 kipfiletblokjes achter elkaar.
Gril de spiesen op de barbecue in 6 min. bruin en gaar. Serveer met de aioli. Lekker met rijstsalade.
- algemeenVariatietip. Vervang de Thaise kipfiletblokjes eens door kipfiletblokjes in satémarinade (schaal 360 g). Laat de aïoli achterwege.
Garnalen grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:45 min.
Gerelateerde recepten
Kip-garnalenspiesen met aïoli

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Rijg de limoenpartjes, kipfiletblokjes en garnalen om en om aan de satéprikkers. Doe steeds 2-3 kipfiletblokjes achter elkaar.
Gril de spiesen op de barbecue in 6 min. bruin en gaar. Serveer met de aioli. Lekker met rijstsalade.
algemeen:Variatietip. Vervang de Thaise kipfiletblokjes eens door kipfiletblokjes in satémarinade (schaal 360 g). Laat de aïoli achterwege.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 limoenen
1 schaal Thaise kipfiletblokjes met citroengras
1 bakje wokgarnalen met knoflook
1 potje aïoli
Dit heb je nodig
12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water