Kip-garnalenspiesen met aïoli
Kip-garnalenspiesen met aïoli
bewaar
bewaar

Kip-garnalenspiesen met aïoli

20 min. bereiden
27waarderingen

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan.

2

Rijg de limoenpartjes, kipfiletblokjes en garnalen om en om aan de satéprikkers. Doe steeds 2-3 kipfiletblokjes achter elkaar.

3

Gril de spiesen op de barbecue in 6 min. bruin en gaar. Serveer met de aioli. Lekker met rijstsalade.

algemeenVariatietip. Vervang de Thaise kipfiletblokjes eens door kipfiletblokjes in satémarinade (schaal 360 g). Laat de aïoli achterwege.

Garnalen grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip-garnalenspiesen met aïoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig