Ingrediënten
4 personen
2
limoenen
1 schaal
Thaise kipfiletblokjes met citroengras
1 bakje
wokgarnalen met knoflook
1 potje
aïoli
Dit heb je nodig
12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Rijg de limoenpartjes, kipfiletblokjes en garnalen om en om aan de satéprikkers. Doe steeds 2-3 kipfiletblokjes achter elkaar.
Gril de spiesen op de barbecue in 6 min. bruin en gaar. Serveer met de aioli. Lekker met rijstsalade.
Garnalen grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:45 min.
Kip-garnalenspiesen met aïoli

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Rijg de limoenpartjes, kipfiletblokjes en garnalen om en om aan de satéprikkers. Doe steeds 2-3 kipfiletblokjes achter elkaar.
Gril de spiesen op de barbecue in 6 min. bruin en gaar. Serveer met de aioli. Lekker met rijstsalade.
algemeen:Variatietip. Vervang de Thaise kipfiletblokjes eens door kipfiletblokjes in satémarinade (schaal 360 g). Laat de aïoli achterwege.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 limoenen
1 schaal Thaise kipfiletblokjes met citroengras
1 bakje wokgarnalen met knoflook
1 potje aïoli
Dit heb je nodig
12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water