bewaar
Kipcurry met sugar snaps
Kipcurry met sugar snaps
bewaar

Kipcurry met sugar snaps

Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.

20 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

sugarsnaps

3

bosuien

1 struik

paksoi

3 el

traditionele olijfolie

400 g

Thaise kipfiletblokjes met citroengras

300 g

zachte noodles

Dit heb je nodig

  • zeef

Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.

Aan de slag

1

Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 min. beetgaar. Spoel in een zeef af onder koud water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken. Snijd de paksoi in brede repen.

2

Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kip op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Schep de bosui en de sugar snaps erdoor en roerbak nog 2 min. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 min.

variatietipU kunt de sugarsnaps vervangen door sperziebonen.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipcurry met sugar snaps

Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig