bewaar
Aubergine met lam en couscous
Aubergine met lam en couscous
bewaar

Aubergine met lam en couscous

25 min. bereiden
115waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

4 el

olijfolie

1 schaal

lamsworstjes

1

aubergine

1

ui

2 tl

gemalen komijn

1 bakje

munt

4

tomaten

1 blik

kikkererwten

Aan de slag

1

Doe de couscous in een ruime schaal en schenk er 300 ml kokend water over. Dek af met vershoudfolie en laat 10 min. staan.

2

Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de worst, aubergine, ui en komijn 15 min. op laag vuur. Schep regelmatig om.

3

Schep 2 el olie en de munt door de couscous en breng op smaak met peper en zout. Voeg de tomaten en kikkererwten toe aan het vlees-groentemengsel en warm nog 3 min. door. Schep af en toe om. Serveer met de couscous.