Gevulde pasta met puntpaprika

Stiekem is dit chic ogende gerecht héél snel klaar.

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Snijd de puntpaprika's in dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paprika en venkel toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3 min. beetgaar. Voeg de crème fraîche en wijn toe aan het groentemengsel. Breng aan de kook en laat 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en schaaf de kaas erboven. Lekker met gebakken kipfilet.

  • variatietipTortelloni bicolore. Kook 2 pakken tortelloni bicolore (pasta, à 250 g, koelvers) beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen 2 bakjes tomaat-mascarponesaus (à 225 g, koelvers) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en de blaadjes van 1 bakje basilicum (15 g).
  • variatietipPerline met ham. Kook 2 pakken perline met ham (pasta, à 250 g, koelvers) beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep om met 1 bakje bieslook pesto (125 g, koelvers).
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gevulde pasta met puntpaprika

Stiekem is dit chic ogende gerecht héél snel klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig