Nasi koening met paksoi

535 kcal

25 min. bereiden

2.7/5

(179)

Ingrediënten

Aantal personen

2012 nr. 07 - Zomerhits 2012

2012 week 26-31 - 2012 week 26-31

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de sperziebonen en kook 4 min. in water met wat zout. Giet af en spoel koud onder stromend water, zet apart.

  2. Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 4 min. goudbruin en gaar. Voeg de sperziebonen en paksoi toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Voeg het water en de mix toe en schep om. Breng aan de kook en laat 4 min. doorkoken. Schep de rijst erdoor en warm nog 1 min. door.

  • Kool snijden

    Instructievideo - 01:26 min.

Wat vond je van dit recept?

Nasi koening met paksoi

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig