bewaar
Nasi koening met paksoi
Nasi koening met paksoi
bewaar

Nasi koening met paksoi

25 min. bereiden
169waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

gele rijst

300 g

verse sperziebonen

2 el

zonnebloemolie

350 g

nasi-bamivlees

1

paksoi

39 g

nasimix

100 ml

kokend water

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de sperziebonen en kook 4 min. in water met wat zout. Giet af en spoel koud onder stromend water, zet apart.

2

Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 4 min. goudbruin en gaar. Voeg de sperziebonen en paksoi toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Voeg het water en de mix toe en schep om. Breng aan de kook en laat 4 min. doorkoken. Schep de rijst erdoor en warm nog 1 min. door.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nasi koening met paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig