bewaar
Nasi koening met paksoi
Nasi koening met paksoi
bewaar

Nasi koening met paksoi

25 min. bereiden
169waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

gele rijst

300 g

verse sperziebonen

2 el

zonnebloemolie

350 g

nasi-bamivlees

1

paksoi

39 g

nasimix

100 ml

kokend water

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de sperziebonen en kook 4 min. in water met wat zout. Giet af en spoel koud onder stromend water, zet apart.

2

Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 4 min. goudbruin en gaar. Voeg de sperziebonen en paksoi toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Voeg het water en de mix toe en schep om. Breng aan de kook en laat 4 min. doorkoken. Schep de rijst erdoor en warm nog 1 min. door.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.