bewaar
Vietnamese noedels met rosbief
Vietnamese noedels met rosbief
bewaar

Vietnamese noedels met rosbief

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

150 g

peultjes

2

bosuitjes

100 g

mie

1 eetlepel

olie

150 g

rosbief à la minute

2 eetlepels

chilisaus

30 g

cashewnoten

Aan de slag

In pan water aan de kook brengen. Intussen peultjes schoonmaken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Mie en peultjes in kokend water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen in koekenpan olie verhitten en rosbief op hoog vuur ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Mie en peultjes afgieten en met chilisaus en bosuitjes in grote kom door elkaar scheppen. Plakjes rosbief op mie leggen. Garneren met cashewnoten.

Vietnamese noedels met rosbief

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig