Mediterrane clubsandwich
Mediterrane clubsandwich

Mediterrane clubsandwich

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

2 personen

8 sneetjes

pain boulogne (brood)

1 pakje

artisjokharten

2 blaadjes

sla

30 g

kruidenboter

½ bakje

verse zongedroogde tomatentapenade

50 g

verse geitenkaas

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • keukenpapier

Aan de slag

Brood in broodrooster roosteren. Artisjokharten laten uitlekken, droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Sla wassen en droogdeppen met keukenpapier. 2 Sneetjes brood aan één kant besmeren met kruidenboter. Beleggen met artisjokharten. Volgende 2 sneetjes brood dik besmeren met tomatentapenade en op artisjokken leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met geitenkaas. Sla erover verdelen, op tapenadesneetjes leggen en afdekken met laatste sneetjes brood. Broodstapeltjes diagonaal halveren en vaststeken met cocktailprikkers.