Cocktail met gemarineerde tomaten en zeefruit

75 kcal

30 min. bereiden, 1 uur wachten

3.1/5

(12)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cocktailglazen


2001 nr. 07 - Kleurrijk Mexico

Aan de slag

  1. Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Peper schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Van oregano 2 takjes fijnhakken, rest achterhouden voor garnering. Limoen uitpersen. Olijven in lengte halveren. In kom tomaten, ui, peper, oregano, limoensap, olijven, zeevruchten, tomatensap en olie door elkaar scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Minimaal 1 uur afgedekt in koelkast zetten, zodat smaken zich goed kunnen vermengen.

  2. Tomaten-zeefruitcocktail in cocktailglazen scheppen en garneren met achtergehouden oregano. Serveren met tacoschelpen of tortillachips.

Wat vond je van dit recept?

Cocktail met gemarineerde tomaten en zeefruit

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig