bewaar
Geroerbakte broccoli en oesterzwammen
Geroerbakte broccoli en oesterzwammen
bewaar

Geroerbakte broccoli en oesterzwammen

Gezouten cashewnoten geven dit snelle vegagerecht een lekkere bite.

15 min. bereiden
86waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 dl

water

125 g

pandanrijst

3

bosuien

300 g

koelverse broccoliroosjes

150 g

oesterzwammen

3 el

oosterse roerbakolie

2 el

sojasaus

150 g

gezouten cashewnoten

Gezouten cashewnoten geven dit snelle vegagerecht een lekkere bite.

Aan de slag

1

Breng in een pan het water aan de kook. Voeg de rijst toe en kook afgedekt in ca. 10 minn. gaar. Snijd intussen de bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm. Verdeel de brocolli in kleinere roosjes. Veeg de oesterzwammen schoon en halveer ze.

2

Verhit de roerbakolie in een wok. Schep de bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor en bak ca. 3 min al omscheppend. Voeg de sojasaus en het water toe en laat de groenten in nog ca. 4 min. gaar worden. Schep de cashewnoten door de groente. Schep de rijst in wijde kommen en schep de roergebakken groente erdoor.

Geroerbakte broccoli en oesterzwammen

Gezouten cashewnoten geven dit snelle vegagerecht een lekkere bite.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig