Vegetarische bonenstoof

Van deze stoof warm je al op door ernaar te kijken!

410 kcal

15 min. bereiden, 30 min. oventijd

3.2/5

(545)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 ui

    ui

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 2 theelepel gemalen komijn

    gemalen komijn

  • 800 gram bruine bonen in blik

    bruine bonen in blik

  • 800 gram tomatenblokjes

    tomatenblokjes

  • 210 gram vegetarische groenteballetjes

    vegetarische groenteballetjes

  • 425 gram gekruide aardappelpartjes

    gekruide aardappelpartjes

  • 2 eetlepel peterselie

    peterselie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm)


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Schep de komijn erdoor. Voeg de uitgelekte bonen en tomatenblokjes toe, breng aan de kook en voeg peper en zout toe. Schep in de ovenschaal. Schep de aardappelpartjes erdoor. Leg de balletjes ertussen. Dek af met aluminiumfolie.

  3. Stoof de bonenschotel in 25-30 min. in de oven gaar. Strooi de grof gesneden peterselie erover.

  • variatietipHeb je liever vlees? Vervang de balletjes door Zweedse gehaktballetjes of gekruide worstjes.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische bonenstoof

Van deze stoof warm je al op door ernaar te kijken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig